Font Size

Direction

Cpanel

ATUREM LA GUERRA

 
L'escalada constant de la guerra (l'Iraq, l'Afganistan, i ara el Líban i Palestina), la situació cada cop més explosiva i bel·licosa a la Banya d'Àfrica (Eritrea, Etiòpia, Somàlia; en realitat, a tot el continent), una política desestabilitzadora vers els països d'Amèrica Llatina, etc., tots aquests fets impliquen la necessitat i la capacitat d'entendre a fons la gravetat del moment i les perilloses incerteses de cara al futur, que ja no permeten individualismes permissius o, pitjor encara, estàtics, ni modestes iniciatives humanitàries i polítiques. Ja no podem esperar més.
La Pau no pot estar sempre sotmesa a la iniciativa i a les maniobres dels senyors de la guerra i els amos del petroli i de la guerra preventiva.
No podem córrer el risc d'involucrar-nos en una complicitat que no hem triat. Cal actuar amb una continuïtat i una constància estratègiques (no fer-ho seria una greu responsabilitat) i anticipar les properes accions bèl·liques possibles contra l'Iran, Síria, Corea, etc., abans de trobar-nos al preludi d'una guerra global encara més devastadora; abans que les circumstàncies passin a ser un fet ineluctable i irreversible; abans que les conseqüències es transformin en motiu de retòrica i de proclames buides a favor de la Pau; abans que la Veritat, tan difícil avui dia, s'acabi d'ofegar en el mar de les mentides; abans que la mentida sigui l'única i absoluta veritat global.

Fem una crida

en primer lloc, als pobles que paguen les insensateses dels poderosos, al món de la no-violència i el pacifisme, a entitats i religiosos de totes les creences, a associacions, partits, administracions públiques, etc., en especial dels països situats a la riba del Mediterrani, perquè sigui més forta i organitzada la resposta civil de la societat contra la barbàrie i el vessament de sang innocent de dones, homes, nens, joves i ancians a Palestina, el Líban i Israel.

Prou de terror contra la població civil.
Prou de destrucció i patiment al Líban i a Palestina.
Que Israel aturi la seva maquinària de guerra.

“JUNTS AL MEDITERRANI CONTRA LA GUERRA”
EL 15 D'AGOST DE 2006, D'11.00 A 11.30 DEL MATÍ,
UNA GRAN INICIATIVA A TOTES LES PLATGES DEL MEDITERRANI:
UNA CADENA HUMANA DE MANS UNIDES
PER REIVINDICAR EL DRET DELS POBLES A LA PAU


Per restablir el respecte dels Drets Humans i de la Convenció de Ginebra i tornar a donar credibilitat a les Nacions Unides.
Per condemnar la investigació, la proliferació i l'ús de les armes d'extermini.
Per una Europa capaç de tenir identitat i independència.
Per la solució dels conflictes mitjançant la política i el diàleg.
Per un alto el foc immediat i la convocatòria d'una conferència de pau que garanteixi les fronteres i la determinació de l'Estat palestí.

SI ES CREMA LA CASA DEL TEU VEÍ, NO ET QUEDIS ATURAT MIRANT-HO. LA TEVA TAMBÉ ES POT CREMAR.


Proposen: (Rete Contro La Guerra) Aiutiamoli a vivere - Deposito dei Segni - Cgil Pescara - Abruzzo Social Forum - Bene/Essere - Cgil Abruzzo - Contro Corrente - Giovani Comuniste/i - Rifondazione Comunista) - CROCEVIA - Riccardo Lombardi -

AddThis

Donazioni

Puoi aiutare Deposito dei Segni Onlus facendo una donazione attraverso Paypal

Enter Amount:

You are here Pace e diritti umani Appelli ATUREM LA GUERRA